Українці "брати", але війна була неминучою: путін вибухнув цинічними заявами про війну

Читать на русском
Автор
3608
Володимир Путін
Володимир Путін. Фото uainfo.org

Путін знову заговорив про "нацистів"

російський диктатор володимир путін вкотре прокоментував розв’язану ним повномасштабну війну в Україні і вже традиційно звинуватив у всьому "треті країни", мабуть, маючи на увазі Захід.

Як передають російські засоби масової пропаганди, під час свого виступу на колегії Міноборони росії путін заявив, що як і раніше вважає братнім український народ.

"Ми завжди вважали український народ братнім, я і зараз так думаю. І те, що відбувається, це наша спільна трагедія", — сказав путін.

Водночас, за словами путіна, у цій "спільній трагедії" винна зовсім не політика росії, а результат роботи "третіх країн".

"Вона (трагедія — Ред.) не є результатом нашої політики, а навпаки, є результатом політики третіх країн, які завжди цього прагнули, до дезінтеграції російського світу", — додав путін.

Крім того, кремлівський диктатор заявив, що війна з Україною була нібито неминуча.

"Україну почали перетворювати на антиросійський плацдарм, почали вирощувати там паростки націоналізму і неонацизму, які вже давно були<…> Cеціально вирощували паросток неонацизму, і зіткнення росії з цими силами було неминуче, вони тільки обирали час для атаки", — заявив путін.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Володимир Путін знайшов нове виправдання масованим ударам по енергосистемі України.

Також ми повідомляли, що, коментуючи хід війни в Україні, путін похвалився, що втілив мрію Петра I.