"путін — це бункерний дід": глава СБУ назвав три промахи президента росії

Читать на русском
Автор
997
володимир путін Новина оновлена 21 грудня 2022, 14:33
володимир путін. Фото 24 канал

В Україні продовжують збирати докази злочинів путінського режиму

Російський диктатор володимир путін живе у своєму хворобливому світі і надалі на його життя чекає лише два варіанти розвитку подій, а українські правоохоронці вже працюють над забезпеченням одного з них.

Тимчасово виконуючий обов’язки голови Служби безпеки України Василь Малюк в інтерв’ю Наталі Мосейчук розповів, які промахи зробив путін.

"Загрався, закрався, зазнався. Це бункерний дід (путін — Ред.). Він реально живе у своєму хворобливому світі", — вважає Василь Малюк.

На думку Малюка, на путіна чекають лише два варіанти подальшого розвитку подій — лава підсудних або безславна смерть у бункері. На уточнююче запитання журналістки про те, чи справді він вірить у таке майбутнє російського військово-політичного керівництва, Василь Малюк відповів ствердно й додав, що на сьогодні у розпорядженні СБУ є унікальна скарбничка доказів для майбутніх міжнародних кримінальних судів.

"Над цим працює наше слідство. Флагман це Головне слідче управління. Є єдине т.зв. "материнське" кримінальне провадження, в якому ми накопичуємо всі ці матеріали. До наших слідчих приєдналися слідчі Нацполіції, ДБР та НАБУ", — розповів Малюк.

Також, за словами силовика, коли Карім Хан (головний прокурор Міжнародного кримінального суду) побачив зібрані докази, то заявив, що це вищий пілотаж.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що глава СБУ розповів про спроби замаху на Буданова та Резнікова.

Також ми повідомляли про те, що Василь Малюк прокоментував інцидент із Кримським мостом і зробив пропозицію українцям.