Відпрацьовуються гроші Кремля: військовий експерт розповів, чи є Угорщина загрозою для України

Читать на русском
Автор
2901
володимир путін і Віктор Орбан
володимир путін і Віктор Орбан. Фото росЗМІ

До заяв Віктора Орбана не варто ставитись серйозно, вважає Михайло Макарук.

До слів прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, який потрапив у черговий скандал після заяви про те, що бойові дії в Україні можуть закінчитися тільки після переговорів американських і російських лідерів, не варто ставитись серйозно, оскільки вони нічого не означають, а сам угорський політик просто відпрацьовує гроші кремля.

Таку думку висловив в інтерв’ю "Телеграфу" речник Міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, боєць ЗСУ Михайло Макарук.

"Орбан – ніхто. Це лише шавка, яка відпрацьовує гроші Кремля вже не один рік. Намагаючись при цьому залишатися при владі. Не секрет, що й націоналістична угорська партія "Йоббік", відома проросійськими поглядами, також вибудована за російські гроші та газпромівські засіки" — сказав Макарук.

Він також звернув увагу на те, що за Орбана Угорщина має територіальні претензії абсолютно до всіх своїх сусідів.

"Просто один кгбшний дурник із Кремля знайшов іншого подібного дурника з Будапешта. Тож слова такого клоуна, як Орбан, можна сприймати як завгодно, тільки не серйозно", — резюмував спікер InformNapalm.

Читайте також повний текст інтерв’ю Михайла Макарука про війну, переговори, український нонсенс та російський хаос.

Як повідомлялося, Орбан регулярно робить неоднозначні заяви. Так, нещодавно він заявив про необхідність змінювати підхід до санкцій проти росії.