путін недоговороспроможний: журналіст розповів, як Захід може припинити війну

Читать на русском
Автор
3242
Володимир Путін
Володимир Путін

Кремлівський диктатор завжди зневажав західні цінності та всіх, хто за ними стоїть

Впевненість лідерів західних країн у тому, що президента росії володимира путіна можна переконати в чомусь логічними доказами, не приведуть ні до ічого хорошого, оскільки вони не розуміють сутність цієї людини.

Таку думку висловив російський та український журналіст та політичний оглядач Євген Кисельов в ефірі програми "Орестократія" шеф-редактора OBOZREVATEL Ореста Сохара.

"Якщо вони сподівалися, що хтось може у прямому розумінні сісти з путіним за стіл переговорів і поговорити, і за допомогою якихось раціональних аргументів переконати його в тому, що війна програна і потрібно виводити війська, і настав час домовлятися про деокупацію українських територій і повернення того, що було вкрадено, то хочу їх розчарувати. З путіним домовитись не можна. путін недоговороспроможний ”, — вважає Кисельов.

Відомий журналіст проводить ефектне порівняння: будь-який психолог, що який спеціалізується на переговорах, знає, що можна переконати злочинця відпустити заручників або повернути вкрадені в банку гроші, але ніякими доказами не можна впливати на "зійшовшого з розуму злочинця з нестійкою психікою, який живе у вигаданому світі".

На думку Євгена Кисельова, протягом багатьох років, якщо не десятиліть лідери США, найбільших європейських держав ніяк не могли зрозуміти, що путін існує в іншому середовищі. Що він не живе за тими самими правилами чи принципами, як весь цивілізований світ. Він не сповідує і навіть зневажає ті цінності, які шанують у західному суспільстві.

І тільки після того, як путін "приклав західних політиків обличчям об стіл", до них, здається, дійшло, що він брехун, брехня і злочинець. Але з такими людьми, з брехунами-терористами, які захопили заручників, переговори ведуться лише про капітуляцію – про те, щоб вони склали зброю, підняли руки вгору та здалися поліції.

Тому переконувати треба не путіна, який недоговороспроможний, а його оточення, вважає журналіст.

Захід має надіслати чіткий сигнал усім людям, які оточують путіна : "Ми вам все пробачимо, якщо ви зробите одну просту річ – якщо ви усунете його від влади. А як ви це зробите – це вже інше питання".

Тільки таким чином можна буде домогтися припинення розпочатої росією війни.

Нагадаємо, що під час інтерв’ю Євген Кисельов також розповів, який вплив санкції здійснюють на російські еліти.