"Курорти Магадана чекають": росіянам масово анулюють броні на відпочинок за кордоном

Читать на русском
Автор
6244
Скоро росіянам будуть не раді на більшості звичних для них курортів
Скоро росіянам будуть не раді на більшості звичних для них курортів

Таке рішення пов’язують із санкційними обмеженнями

Туристична компанія TUI прийняла рішення скасувати всі броні на відпочинок в Туреччині, які були зроблені російськими туроператорами. Причиною цього називають ухвалені західні санкції, хоча в мережі вважають, що, ймовірно, співпраця з росіянами бізнесменів також не надто надихає після початку війни в Україні.

Про це повідомляє турецький портал turizmgazetesi, передає "Телеграф".

Перевірені новини про війну і не тільки шукайте у нашому Telegram

Інформація базується на листі, отриманому готелями від компанії Tantur, яка представляє TUI в Туреччині. У ньому міститься прохання скасувати все бронювання, що надійшли від тих компаній, які належать росіянам. Сюди потрапили не лише російські бізнесмени, а й деякі країни Балтії. У списку таких компаній — TI Travel LLC, TI Baltics SIA та Borublita.

Український сегмент соцмереж вже дуже яскраво відреагував на подібне рішення.

Нагадаємо, раніше російська частина компанії TUI в Туреччині була закрита, а всіх співробітників — звільнено. Це також сталося після початку російської агресії в Україні.

Зазначимо, що TUI Group є британсько-німецько-російською компанією, що спеціалізується на подорожах та туризмі. Її штаб-квартира розташована у Німеччині.

Тим часом, санкції б’ють росіян абсолютно з усіх боків. Наприклад, "Телеграф" вже писав про те, що деяким російським спортивним командам просто не вистачає інвентарю або спорядження — вони привозилися з-за кордону, що неможливо зараз через санкції.

Також ми розповідали, що з Євросоюзу вирішили виставити всі російські та білоруські фури, що займаються перевезеннями важливих товарів.