В Криму "за планом" будують лінію оборони, українці сміються: "Курортний сезон буде захоплюючим"

Читать на русском
Автор
775
Окопи на пляжах Криму виглядають дуже смішно
Окопи на пляжах Криму виглядають дуже смішно. Фото Колаж "Телеграфу"

аксьонов заявив, що риття окопів на кримських пляжах погоджено із диктатором путіним

В тимчасово окупованому Криму щонайменше з грудня триває будівництво так званої оборонної лінії. Окупанти перерили десятки пляжів, встановлюючи "фортифікаційні споруди" — в очікуванні можливого наступу ЗСУ з Чорного моря. При цьому гауляйтер Криму сергій аксьонов переконує, що вся робота триває "за планом", а її будівництво відбувається "нестандартно".

Про це повідомляють "РИА Новости" із посиланням на пряму лінію з аксьоновим. Окупант переконує, що багато інформації розголошувати не може, але при зведенні подібних оборонних загороджень працює немало людей.

"Все за планом рухається. І насправді ми так діємо нестандартно, з урахуванням усього досвіду бойових дій, — підкреслив кримський гауляйтер. — Не просто йдемо за планами, які там були сто років тому".

Також він додав, що діє за принципом "хочеш миру — готуйся до війни", і краще бути готовими до будь-якого розвитку подій.

Крим оборонна лінія
У мережі стверджують, що так виглядає нині один із пляжів Криму

Цікаво, що ще на початку осені сам же аксьонов переконував жителів Криму, а також російське керівництво у тому, що півострів достатньо захищений і додаткових заходів щодо оборони не потребує. Про це вже нагадали користувачі мережі.

Також не обійшлося й без людей, які відверто сміються над намаганнями окупантів захиститися від ймовірного наступу ЗСУ.

Між іншим, це не єдина "підготовка" окупантів до зустрічі українських військових в Криму. Вони почали організовувати "народні дружини", які, на їхню думку, допомагатимуть патрулювати територію у випадку бойових дій.

"Телеграф" раніше розповідав, для чого насправді росіяни можуть створювати окопи та захисні споруди на Кримському півострові. Свою думку з цього приводу висловив директор "Інституту Чорноморських стратегічних досліджень" Юрій Смєлянський.