Прийшли сотні людей: на Рівненщині провели в останню путь двох героїв (фото та відео)

Читать на русском
Автор
4292
Життя Павла Іллюка та Валентина Кучера обірвалися в один день — 20 грудня Новина оновлена 28 грудня 2022, 11:36
Життя Павла Іллюка та Валентина Кучера обірвалися в один день — 20 грудня. Фото Колаж "Телеграфу"

Одного із героїв не стало під Бахмутом, іншого — на Запорізькому напрямку

Україна продовжує втрачати цвіт своєї нації на кровопролитній війні проти росії. Після новин про загибель кулеметника Василя Сапіги із Кривого Рогу трагічні звістки прийшли і на Рівненщину. Одразу двох героїв втратила Корнинська територіальна громада — 28-річного Павла Іллюка та 44-річного Валентина Кучера.

Інформацію про загибель військовослужбовців передає видання "Рівне вечірнє". Обох героїв зустрічали на малій батьківщині живим коридором із національними знаменами та лампадами. Варто також додати, що не стало бійців в один день — 20 грудня.

Павлу Іллюку, який воював на Запорізькому напрямку, не судилося пережити черговий ворожий обстріл. Осколкове поранення, яке отримав воїн, виявилося несумісним із життям. У 28-річного чоловіка залишилися вбиті горем батьки та сестра.

Павло Іллюк
Павло Іллюк

44-річний штаб-сержант Валентин Кучер знаходився під Бахмутом. Медик за покликанням, він виконував цю тяжку роботу і на фронті. Загинув він поблизу Озарянівки Бахмутського району. Поховали його в рідному селі Колоденка на Рівненщині. Без чоловіка залишилися дружина, без батька — двоє дітей.

Валентин Кучер
Валентин Кучер

На прощання із обома військовослужбовцями прийшло чимало місцевих жителів. Багато хто ніс українські прапори та запалені свічки на знак пошани.

Раніше "Телеграф" розповідав, що у Львові днями попрощалися із 31-річним захисником Маріуполя Сергієм Бутиріним, якого навіть не можна поховати на малій батьківщині через російську окупацію.

Також ми писали, що Україна втратила відомого розробника комп'ютерних ігор Володимира Єжова. Окрім помітного сліду в гейм-дизайні військовий залишив по собі двох доньок.