Окупанти повідомили, коли хочуть провести "референдум" у Запорізькій області

Читать на русском
Автор
5004
Запорізька область окупована росіянами лише частково
Запорізька область окупована росіянами лише частково. Фото focus.ua

У деяких містах вже навіть почалася підготовка до незаконного голосування

Російські окупанти не втрачають надій на приєднання до складу держави-агресора територій Запорізької області, яка окупована ними частково. У планах росіян проведення так званого "референдуму" про входження до складу рф.

Як передає Telegram-канал "Раніше всіх. Ну майже", про це заявив зрадник України та колаборант володимир рогов, який зараз входить в адміністрацію області.

За словами рогова, так званий "референдум" на окупованих територіях Запорізької області мають намір провести у вересні цього року.

"Референдум про входження Запорізької області до складу росії буде проведено на початку осені, ймовірно, у першу половину вересня", – уточнив він.

Нагадаємо, що окупанти заговорили про проведення "референдуму" і в Херсонській області, яку майже місяць тримають без зв’язку і накачують кремлівською пропагандою, щоби відділити від України. Про початок підготовки незаконного плебісциту заявив місцевий колаборант, так званий заступник голови обласної "військово-цивільної адміністрації" кирило стремоусов.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що до так званого "референдуму" почали готувати й український Мелітополь — в тимчасово окупованому місті почали масово видавати російські паспорти, а на вулицях з'явилися відповідні білборди.