"Слава Україні" та "Хай живе Грузія": військові у Гостомелі святково спалили російський прапор (відео)

Читать на русском
Автор
1340
Спалення російського прапора після звільнення Гостомеля
Спалення російського прапора після звільнення Гостомеля. Фото Колаж "Телеграфу"

Від російського триколору лишились тільки клапті.

Грузинські військові майже від початку війни в Україні стали пліч-о-пліч з українською армією у боротьбі проти російських окупантів. Після того, як ворогів вдалося витіснити з Київської області, у місті Гостомель грузини розірвали на шматки та спалили прапор країни-агресора.

Відповідним відео у неділю, 3 квітня, поділилися Сухопутні війська України.

На кадрах, грузини разом з українцями рвуть на клапті російський прапор, який зняли у Гостомелі, та щиро цьому радіють. Після цього військовослужбовці облили ганчір'я з трьох кольорів рідиною та підпалили під вигуки: "Гори!", "Слава Україні — Героям Слава", "Сакартвелос Гамарджос" (Хай живе Грузія!).

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Грузини після звільнення Гостомеля спалили російський триколор

Нагадаємо, що 1 квітня українські захисники повідомили, що Гостомель (Київська область) був повністю звільнений від російських окупаційних військ.

Після себе росіяни залишили розруху — місцевість виглядає так, ніби її створили спеціально для якоїсь постапокаліптичної комп'ютерної гри. Подекуди знаходяться уламки авіаційної техніки або не до кінця розтрощені літаки. Будівлі на території Гостомелю також понівечені — за можливості споруди обстрілювалися окупантами.