У господарстві знадобиться: відео, як український фермер трактором тягне "трофейну" зенітку, повеселило мережу

Читать на русском
Автор
3539
Для переможного параду на Хрещатику точно доведеться оформити тракторну бригаду
Для переможного параду на Хрещатику точно доведеться оформити тракторну бригаду

Українці використовують усі можливості, щоб допомогти армії

Поки російські окупанти під Миколаєвом згадують війну в Чечні як легку прогулянку, українські фермери не дрімають і сміливо забирають з поля бою ворожу техніку. Так, наприклад, одні з "мисливців на тракторі" змогли отримати як трофей зенітну установку ЗУ-23.

Відеозаписом "конфіскації" рашистського майна поділився на своїй Facebook-сторінці журналіст Сергій Лойко, який нині перебуває в лавах тероборони України.

Армія України знищує техніку росіян — фото дивіться у нашому Telegram

За його словами, автором ролика став його друг, один із легендарних "кіборгів", які захищали Донецький аеропорт. Судячи з розмов головних героїв відео, вони серйозно налаштовані на протистояння з російськими нацистами, які прийшли на нашу землю.

"Фермер під Миколаєвим відвозить до себе російську ЗУ-23 (зенітну установку). У господарстві знадобиться. Але спочатку постріляє в орків", — зауважив Лойко.

Попереджаємо: на відео є нецензурна лексика (18+).

Коментатори відразу розсипалися у похвалах миколаївським трактористам і підтримали їхні спроби озброїти українську армію за допомогою ворожої техніки.

Слід зазначити, що українці справді безстрашні, адже забирають російську військову техніку з перших днів війни. Раніше ми показували, як трактористи відвозили в тил підбиті БТР.

Ну а те, що ми не можемо забрати та використати на благо українських захисників, краще знищувати. Як, наприклад, артилерійську батарею, котру ефектно ліквідували бійці оперативно-тактичного командування "Південь".