У захопленій частині Маріуполя відкрили штаб путінської партії

Читать на русском
Автор
867
Свій штаби місцеві "єдиноросівці" називають гуманітарним
Свій штаби місцеві "єдиноросівці" називають гуманітарним

Загарбники всіляко намагаються нав’язати свою політику розбитому місту

Російські окупанти пробили чергове дно в Маріуполі, що переживає гуманітарну катастрофу. За свідченнями місцевих жителів, вояки відкрили на тимчасово підконтрольній їм території населеного пункту штаб путінської партії "Єдина росія".

Інформацію повідомляє "Телеграф", посилаючись на місцевий ресурс 0629.com.ua.

Надійне джерело новин про війну – підпишись на наш Telegram

Маріупольці стверджують, що окупанти назвали свою штаб "гуманітарним", хоча насправді вся їхня допомога місцевим жителям складається з обстрілів та скинутих бомб. Розмістилися вони у торговому центрі "Метро", який знаходився на виїзді з міста.

Зараз у штабі, як розповідають очевидці, роздають агітаційні газети та пояснюють, чому варто підтримувати росію, а не Україну у нинішній війні. Також у штабі можна отримати сім-карту мобільного оператора "Фенікс". Як відомо, цю службу зв’язку було створено спеціально для мешканців окупованих територій Донецької та Луганської областей у 2014 році.

Тим часом влада Маріуполя нарешті закінчила розбір завалів атакованого Драматичного театру, в підвальних приміщеннях яких перебували люди, перечікуючи бомбардування. На жаль, під час російської атаки загинуло близько трьохсот людей.