Ювелірна робота: українські Bayraktar знищують техніку окупантів (відео)

Читать на русском
Автор
6844
Українські Bayraktar
Українські Bayraktar. Фото censor.net

Наша авіація зупиняє техніку супротивника

Українська армія мужньо обороняється від російських загарбників уже шостий день. Одні з тих, хто вартує — українські льотчики.

Головком збройних сил України Валерій Залужний опублікував ефектне відео, як БПЛА Bayraktar TB2 знищив два зенітно-ракетні комплекси "Бук" та один танк РФ.

Також українські воїни у небі під час авіанальоту на Васильків та Бровари збили два літаки загарбників. Ще три — "зняли" зенітки. Під Києвом український "Бук" збив ворожий вертоліт і крилату ракету.

Окрім цього українські штурмовики у Київській та Житомирській областях ракетно-бомбовими ударами вразили колону бронетехніки та солдатів, а на Чернігівщині та біля Бердянська чотири рази бомбардувальники завдавали ударів по танкам, машинам та паливним колонам супротивника.

Раніше під Києвом була помічена колона техніки ворога завдовжки 27 км.

Ранок 1 березня розпочався у Харкові з бомбардування центру міста. Як писав "Телеграф", одна ракета влучила біля обласної адміністрації на центральній площі Харкова. Кількість жертв та постраждалих невідома — у місті вже не було комендантської години.