Соліст гурту "Звірі", який виступав проти війни, "перевзувся" і приїхав співати перед окупантами на Донбас

Читать на русском
Автор
3967
Російський музикант Рома Звір виступає перед окупантами
Російський музикант Рома Звір виступає перед окупантами. Фото Facebook

Білик торік виступав із антивоєнною позицією

Вокаліст російського гурту "Звірі" Роман Білик, на відміну від російського шоумена Максима Галкіна, який продовжує підтримувати Україну, виступив із концертом на окупованих територіях України. Про це повідомив у Facebook російський журналіст Ілля Шепелін.

Він написав, що музикант минулого року виступав проти війни, а цього року вже приїхав "підтримати хлопців", які вирушили вбивати до сусідньої країни. Півтора роки у "Звірів" скасовувалися концерти — ще на початку червня було заборонено виступ на ПМЕФі (Петербурзький міжнародний економічний форум) "через антивоєнну позицію музиканта".

"Сумно. Але, напевно, це лише привід ще більше цінувати принциповість тих, хто не проміняв людяність на гонорари на підтримку війни. Або навіть — просто спокійну гастрольну діяльність на території рф. Цінуйте і підтримуйте справжніх артистів", — написав журналіст.

Користувачі соцмережі розкритикували музиканта. "Ще один, що впав вниз", "Так низько впасти для того, щоб стати зіркою в "днр", "Просто таке сильне кохання… до бабла" — такі коментарі залишили під повідомленням підписники.

Роман Білик — російський музикант українського походження по татові, в дитинстві кілька років прожив у Донецькій області. На початку повномасштабної воєнної агресії росії проти України музикант засуджував війну, але потім видалив зі свого Instagram антивоєнні пости.

Раніше ми писали, що нещодавній російський ракетний удар по Чернігову застала дочка українського музиканта, лідера гурту Kozak System Івана Леньо. 20-річна Маланка знаходилася поблизу театру, у який окупанти влучили ракетою.