У Києві з обшуками прийшли до відомого магазину для військових

Читать на русском
Автор
3023
В офісі "Балістики" проходять обшуки
В офісі "Балістики" проходять обшуки. Фото Соцмережі

Перевірку компанії здійснюють правоохоронці

У вівторок, 13 лютого, стало відомо про те, що в офісі компанії "Балістика", яка є ліцензованим виробником бронезахисту в Україні, відбуваються обшуки. У зв’язку з цим шоурум розташований на вулиці Героїв Севастополя тимчасово не працює.

Також на даний момент не працює і служба техпідтримки в інтернет-магазині. Про обшуки розповіли власники компанії у соцмережах.

Відомо, що у головному офісі компанії "Балістика" поліція проводить обшуки. Через це шоурум, розташований на вулиці Героїв Севастополя, 5А тимчасово не працює. Також у інтернет-магазині не працює служба технічної підтримки.

"Друзі, нажаль через обшуки на нашому офісі, Шоурум на Героїв Севастополя не працює. Також не працює тех підтримка в інтернет магазині. Про відновлення роботи компанії попередимо окремо", — наголошується в повідомленні.

Причини обшуків у компанії не уточнюють.

Варто зазначити, що у соцмережах досить негативно відреагували на новину про обшуки в компанії "Балістика".

Клієнти магазину були неприємно здивовані тим, що відбувається, тому що в компанії постійно працюють над створенням нових якісних зразків обмундирування.

Згодом Власник "Балістики" Олександр Довгий повідомив про завершення обшуку. За його словами, обшуки провела національна поліція та все відбулося в межах чинного законодавства. У компанії вилучили деякі документи та техніку.

Довгий додав, що слідчі дії були пов'язані з заявою власника ТОВ, яка займається мілітаристикою, через нібито підробку документів.

"Обшуки закінчено, работу відновлено. Дякуємо Національній поліції за дотримання законності і професійний підхід при проведені процесуальних дій. Шкода, що їх втягнули в брудні конкурентні розборки", — йдеться в повідомленні.

Для довідки: Компанія "Балістика" є ліцензованим виробником бронезахисту в Україні, завдяки чому має можливість офіційно постачати засоби індивідуального балістичного захисту як для державних структур, так і для комерційних. Завдяки наявності своєї виробничої бази вони мають можливість виконувати великі замовлення в стислі терміни.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що днями СБУ прийшла з обшуками до Києво-Печерської лаври. Вони пов’язані зі справою про організацію заворушень під час повернення майна святині державі.