Верх цинізму: власниця київської клініки під час війни відкрила бізнес у Росії (відео)

Читать на русском
Автор
872
Столична клініка має "клон" у РФ
Столична клініка має "клон" у РФ. Фото Соцмережі

На українців "полюють" представники російського бізнесу, які навчилися добре маскуватися

Київська клініка "Аванта Лазер", яка спеціалізується на проведенні лазерної епіляції та має ліцензію МОЗ, вже під час війни отримала "філію" в російському Саратові. Власниця бізнесу, мабуть, вирішила, що гроші не пахнуть і попри війну вирішила працювати в РФ.

Бізнес-вумен відкрила ідентичну київській клініку в Росії та сплачує податки до бюджету країни-агресора. Про це у своєму розслідуванні розповіли журналісти Bihus.Info.

Столична клініка "Аванта Лазер" має дві філії, які розташовуються у Києві за наступними адресами: вулиця Володимирська 61/11 та вулиця Академіка Філатова 2/1. Клієнтам тут пропонують послуги з епіляції, корекції фігури та пресотерапії. Власницею клініки є Ліліт Туманян.

Як виявилося, вже під час війни в Саратові вона відкрила клініку під такою самою назвою, як і в Києві — "Аванта Лазер". У клінік ідентично наповнені сайти, які витримані в єдиній стилістиці. Також у соціальних мережах вони публікують однаковий контент.

Ідентичне наповнення та стиль
Ідентичне наповнення та стиль

Важливо розуміти, що медична ліцензія на роботу клініки в Саратові була видана в березні 2022 року, тоді як росіяни чинили злочини проти мирного населення в Бучі, Ізюмі та Маріуполі.

"У нас є філії у Вірменії, Казахстані, але докладнішою інформацією, де саме, я не володію", — сказали журналістам у клініці. Однак точно відомо, що на даний момент "Аванта Лазер" працює паралельно і в Києві, і в Саратові.

Більше цікавих і шокуючих деталей про клініку та її власницю Ліліт Туманян — у розслідуванні "Bihus.Info":

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що київська блогерка Анна Алхім вкотре оскандалилася — вона зняла відео під російську музику на тлі загиблих українських героїв. Це відбулося у Хмельницькому. На відео — усміхнена Анна кружляє на головній площі міста під снігом, що падає.