Загострення бойових дій в Україні: астролог попередила про найнебезпечніший період війни

Читать на русском
Автор
10560
Астролог озвучила прогноз на цей місяць для України
Астролог озвучила прогноз на цей місяць для України. Фото telegraf.com.ua

За словами астролога, місяць буде дуже складним, але переломним

Астрологи раз у раз озвучують прогнози щодо війни в Україні і розмірковують над тим, коли бойові дії підуть на спад. Виходячи з прогнозу астролога Ксенії Базиленко, в найближчий місяць українцям не варто чекати на завершення боїв.

Про те, що серпень буде напруженим періодом для України, йдеться в астропрогнозі Базиленко для УНН. За її словами, на українців чекають нові випробування, і хоча місяць буде важким, він стане переломним моментом.

Базиленко повідомила, що серпень – переломний період у війні, коли всім українцям потрібно зібрати всю свою волю до кулака і героїчно пройти цей дуже нелегкий час для країни. Як зазначає астролог, вплив на перебіг російсько-української війни в серпні чинитиме одна важлива рідкісна космічна подія: поєднання Марса, Урана та північного вузла. За словами Базиленко, ця подія несе як великі можливості, так і значні руйнування для всього світу у політичному та економічному напрямах. Однак складні зміни, додає вона, необхідні для еволюції та подальшого розвитку.

"Для України серпень несе серйозне загострення бойових дій з боку країни-агресора, може збільшуватись кількість ракетних ударів, особливо у першій половині місяця", — попередила про небезпечний період астролог.

Астролог додає, що шансів на домовленості між світовими лідерами поки що не передбачається. Більше того, у прогнозі йдеться про те, що напруга лише зростатиме і можливі навіть нові військові конфлікти.

Раніше "Телеграф" писав, що астролог Наталія Власенко попередила про небезпеку, яка може виникнути в серпні в Україні. За її словами, можна очікувати на переломний період у війні.