У Трампа є серйозний конкурент серед республіканців, і він на боці України

Читать на русском
Автор
4235
Майк Пенс критикує республіканців, які не підтримують Україну
Майк Пенс критикує республіканців, які не підтримують Україну

Журналіст Петро Шуклінов розповідає про політичні настрої серед республіканців у США щодо війни в Україні:

Продовжую спостерігати за розвитком віце-президента США (за Трампа) Майка Пенса, який тепер, схоже, готовий боротись за кандидата в президенти від Республіканців.

Саме Пенс свого часу поставив Трампа на місце, відмовившись визнавати його перемогу. А коли Трамп кинув людей на штурм Капітолію і почався хаос, саме Пенс взяв владу в країні в свої руки і почав наводити порядок, поки Трамп ховався.

Виступаючи цієї середи на заході Heritage Foundation (на конференції консервативного Фонду молодої Америки), Пенс назвав республіканців, які виступають проти підтримки України, "апологетами" Путіна.

Пенс — потужний конкурент Трампу. Справжній республіканець, а не фейковий. За зброю, за цінності, за військову підтримку України. Він буде тараном, який в Республіканській партії завжди буде підтримувати Україну. Справжніх республіканців, схожих на Маккейна, там більше, ніж трампістів.

"Я знаю, що в нашій партії, включаючи нові голоси у нашому русі, наростає хор, учасники якого хотіли б, щоб ми відірвалися від решти світу, – сказав Пенс. – Але політика умиротворення ніколи не працювала, ніколи в історії. І зараз, як ніколи, нам потрібен консервативний рух, який відданий ролі Америки як лідера вільного світу та авангарду американських цінностей".

"Росія продовжує безсовісну війну проти України, і консерватори мають дуже чітко сказати: Путін має зупинитися, або він за це заплатить", — заявив Пенс.

Маю надію, що саме він представлятиме Республіканців у 2024 році.