Краще сконцентрувати всі сили на знищенні ворога, а не нав’язувати компроміс тут і зараз

Читать на русском
Автор
1325
ЗСУ протистоять рашистам 39 днів поспіль
ЗСУ протистоять рашистам 39 днів поспіль. Фото telegraf.com.ua

Головний консультант відділу військової політики Національного інституту стратегічних досліджень Микола Бєлєсков пояснив, чому Україна переможе у війні з російськими окупантами.

Україна переможе так чи інакше. Питання лише у ціні із нашого боку.

Це, власне, політикам на Заході треба пояснювати. Що наші армійці за 39 днів, упевнившись в власній здатності крошити руSSню, будуть лупашити до перемоги — тобто до стану, коли рашисти не матимуть потенціалу проводити наземні операції. А до цього не так і довго — ще одна чи дві провальні наступальні операції й потенціалу не буде, а відновити швидко буде нереально через деіндустріалізацію. В цих умовах важка зброя від Заходу — це гарантія того, що Україна переможе із меншими втратами серед армійців.

І наші політики повинні розуміти, що купа армійців просто не прийме домовленостей, поки зло не отримає такого уроку, що в Україну краще ніколи не лізти, бо вб’є. Тому краще сконцентрувати всі сили на тому, щоб армійці могли гарантовано робити смерть ворогам, створюючи кращі переговорні позиції, а не нав’язувати компроміс тут і зараз із принципу "краще поганий мир чим гарна війна". Поки рашистів не вилікуємо від хвороби імперіалізму, повністю безпеки нам не буде.