Як розвиватиметься ситуація на фронті: два варіанти

Читати російською
Автор

Військовий аналітик Микола Бєлєсков розповів, як бачить розвиток подій на фронті та чому російська армія програє в обох випадках.

Щодо того як розвиватимуться події надалі.

1. Рашисти далі спробують активно наступати.

Це означає низку моментів. Перше — це подальше вичерпання бойового потенціалу і створення сприятливих умов для наших контрударів із коліс, так би мовити. Тобто як робила РСЧА (Червона армія — ред.) в грудні 1941 року. Чим більше дурних вклинень без оточення/розгрому наших сил, то все більш розтягнуті й незабезпечені комунікації плюс загалом розриви в бойових порядках, які можна використати. Робити контрудари після вичерпання бойового потенціалу рашистів можна буде діями сил із фронту і сил з тилу, які завідома інфільтруються за лінію фронту через її розжиженість.

2. Московити беруть паузу і починають окопуватися.

Навіть якщо далі не підуть, то виганяти їх буде важче, хоча й окопатися не зможуть всюди, де зараз стоять, через занадто велику розтягнутість та малу пропорцію сил. Тому на певних ділянках їм треба буде відступити.

Але так чи інакше в такому випадку виганяти ворога буде важче. Треба будуть наші сили зовсім іншої якості й з коліс не вийде.