Із задоволенням приймемо капітуляцію: Резніков потролив росію

Читать на русском
Автор
1577
Резніков попросив окупантів піти слідом за російським кораблем
Резніков попросив окупантів піти слідом за російським кораблем. Фото reuters.com

Україна готова сприйняти лише капітуляцію росії.

Міністр оборони Олексій Резніков тонко відповів російському уряду, який розв'язав війну проти України, щодо теми капітуляції. Голова Міноборони зазначив, що із задоволенням прийме капітуляцію росії.

Відповідний допис у четвер, 10 березня, з'явився на Facebook-сторінці Резнікова.

Голова оборонного відомства зазначив, що все керівництво України на чолі з президентом працюють на своїх місцях на прикрість росії.

"Я наполегливо раджу кожному російському солдату прослідувати прямісінько за російським кораблем, або здатися в український полон, поки не пізно. Ну і щодо капітуляції. Україна з розумінням прийме капітуляцію росії", — написав міністр оборони.

Свою заяву Резніков підкріпив фотографією з міністром внутрішніх справ Денисом Монастирським і додав: "Тримаймо стрій!".

Денис Монастирський та Олексій Резніков у робочому кабінеті
Денис Монастирський та Олексій Резніков у робочому кабінеті

Нагадаємо, що за прогнозом російського політолога Андрія Піонтковського, після провалу планів з захоплення України росія намагатиметься у будь-який спосіб нав'язати так званий "план Беннета". Положення цього плану передбачатимуть відмову України від Криму, Донбасу та вступу в НАТО — іншими словами, це означатиме капітуляцію.

Раніше "Телеграф" повідомляв, чим завершилися переговори України та росії на рівні голів МЗС.