Ахметов розповів, як розуміє перемогу України у війні

Читать на русском
Автор
10665
Рінат Ахметов
Рінат Ахметов. Фото twitter.com/DetectorMedia

Найбагатша людина України висловилася про війну з Росією.

У четвер, 10 березня, на 15 день повномасштабної російської агресії в Україні в мережі з’явився коментар українського олігарха Ріната Ахметова з приводу війни, що розв’язала рф.

Відповідне інтерв’ю з’явилося на сайті forbes.

Ахметов вважає, що демократичні країни мають зробити все, що просить влада України. Крім того, олігарх наголосив, що міжнародні партнери зараз об’єднувані як ніколи. Президент ФК "Шахтар" також розповів, що він розуміє під перемогою України у цій війні. За його словами, перемога настане тоді, коли російські окупанти покинуть територію України, включаючи Крим та Донбас.

"Повне припинення бойових дій, повне виведення російських військ з території України та повне відновлення державних кордонів у межах, визнаних міжнародним правом. Тобто включно з Кримом та Донбасом", — заявив Ахметов.

Ахметов називає обстріли мирних українських міст і сіл військовими злочинами рф, "яким немає ні пояснень, ні виправдань". Також олігарх попередив Захід, що кривавий диктатор володимир путін націлений проти всього демократичного світу, а це означає, що наступний удар росія може завдати країнам вільного світу. Також власник СКМ заявив, що перебуває в Україні та не збирається нікуди їхати.

Раніше повідомлялося, що ахметов одним з перших олігархів висловився про путіна після вторгнення рф в Україну.