Максим Неліпа: куди зник та чим займається відомий шоумен (фото)

Читать на русском
Автор
1292
Максим Неліпа перебуває в ЗСУ
Максим Неліпа перебуває в ЗСУ. Фото Facebook.com

Неліпа вважає, що захист держави – це борг кожного, незалежно від професії

Якщо український телеведучий Андрій Доманський "перевзувся" після повномасштабного вторгнення та врешті-решт виїхав за межі України до однієї з балтійських країн, то український актор та телеведучий Максим Неліпа не лише залишився в Україні, а й пішов на фронт. Максим не на словах, а на ділі присвятив себе війні.

"Телеграф" пригадав, що свого часу Неліпа не зникав з екранів телевізора, він грав у КВК, вів шоу "Програй мільйон" та "Підйом". У 2007 році з Оленою Шоптенко успішно підкорював танцпол на шоу "Танці з зірками", а в 2017 Максим долучився до команди "Дизель-шоу".

Але з часом популярність Максима почала згасати, а під час війни про нього майже нічого не було чути. Справа в тому, що чоловік обрав шлях захисту Батьківщини від російських загарбників. Першу повістку він отримав ще 2014 року.

Тоді Неліпа говорив, що служба для нього є дуже важливим обов’язком, адже захист своєї держави – це борг кожного, незалежно від професії.

На початку великої війни Максим на сторінці у Facebook опублікував фото у формі та зі зброєю, а у графі про роботу вказав Збройні Сили України. Підписники висловили своє захоплення знаменитістю та побажали захисникові божої опіки.

Максим Неліпа
Максим Неліпа - військовий

Неліпа детально не розповідав про свою службу. 25 вересня 2022 року на сторінці в Instagram він опублікував світлину, на якій позував разом із кошеням під час відпочинку. "Бойовий кіт взводу "Піксель" — зігріває, захищає, любить", — лаконічно охарактеризував пухнастого друга Максим.

Максим Неліпа
Неліпа з котом

Війна поміняла Неліпу, який раптово постарів. "Максе, Вас не впізнати. Щира подяка за мужність, честь та відвагу! Нехай Бог береже і Янгол-охоронець буде завжди з Вами!"- писали у коментарях українці.

Максим Неліпа дуже довго не спілкувався у соціальних мережах, він знову повернувся до спілкування з фанатами у свій день народження — 15 жовтня 2023 року, який він відсвяткував разом з побратимами.

Чашка Неліпи
Чашка із зображенням дітей

Додамо, що Максим Неліпа має двох дітей, зокрема 19-річного сина Артема та 13-річну доньку Машу. Їхні милі фото зображені на чашці, яку воїн взяв із собою на фронт.

Раніше "Телеграф" писав, куди зник виконавець Олег Кензов. Артист виїхав за межі України, відтоді виконавець постійно змінює місце перебування.