"Борються не тільки за свою свободу": Боно зі сцени закликав США допомагати Україні (відео)

Читать на русском
Автор
Фронтмен гурту U2 Боно підтримує українців
Фронтмен гурту U2 Боно підтримує українців. Фото Getty Images

Рок-гурт U2 звернувся до американських політиків у Лас-Вегасі

Знаменитий рок-гурт з Ірландії U2 знову підтвердила своїми діями, що не забула про Україну, яка вже другий рік бореться за свою незалежність у війні з країною-терористкою Росією. Після вторгнення у 2022 році фронтмен гурту Боно, попри небезпеку для свого життя, вже приїжджав до Києва, щоб своєю присутністю підбадьорити українців, а на днях зі сцени у Лас-Вегасі закликав американську владу продовжувати допомагати Україні та не забувати, що насправді поставлено на кону.

"Давайте зробимо цим людям те, що їм потрібно. Вони борються за нашу свободу, а не тільки за свою… Далі буде Польща, Литва, Німеччина… Хто знає, куди цей чоловік (Путін — ред.) піде або хоче піти", — видав "базу" лідер U2. У своїй промові Боно закликав США надати все, що необхідно українцям, а також військовим, які жертвують своїм життям на полі бою за свободу.

Американські шанувальники, які прийшли на концерт U2, погоджувались з кожним словом артиста. У залі були чуті схвальні відгуки у підтримку українців.

Нагадаємо, що ірландський гурт U2 з перших днів вторгення РФ в нашу країну заявив про свою підтримку українців. У березні минулого року відомий колектив випустив альбом Songs of Surrender, в якому була пісня, присвячена Україні. Знаменитий хіт 2000-х Walk on (All That You Cant Leave Behind) отримав нову назву — Walk On (Ukraine), з оновленими рядками.