Турецький артист присвятив пісню Валерію Залужному (відео)

Читать на русском
Автор

Дайи вдався до штучного інтелекту, аби зробити свій голос жіночим

Турецький співак Озан Дайи, який тривалий час жив в Україні, написав пісню ексголовнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному, якого нещодавно звільнили. Музикант створив композицію турецькою мовою, а згодом переклав її українською.

Дайи вдався до штучного інтелекту, аби зробити свій голос жіночим. В коментарі Укрінформу він пояснив, чому пішов на такий експеримент.

"Я довго жив в Україні й можу сказати, що не знаю такого суспільства, де б жінки були настільки працьовитими, несли б на собі таке навантаження і були присутні в усіх сферах. Жінки займають особливе місце в українському суспільстві, тому у мене виникла ідея зробити експериментальний вокал із жіночим голосом", – наголосив Озан.

Пісня, присвячена Залужному

Озан виконав пісню про те, яким сильним та незламним є український генерал. Він наголосив, що ім'я Залужного стало легендою.

Дайи своєю піснею хотів висловити вдячність Валерію Федоровичу, який здатний на самопожертву та справжні вчинки.

Зазначимо, Озан Дайи є патріотом України. Наразі він живе в Туреччині, проте продовжує вболівати за Україну, зокрема організовуючи благодійні концерти в Стамбулі та інших містах. Чоловік часто оприлюднює світлини в українській вишиванці чи з синьо-жовтою символікою.

Раніше "Телеграф" писав, що мережею шириться фейк про колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. У соцмережах почали поширювати рекламу фейкових сайтів "Залужний2024".