"Місце сили": заміжня за росіянином Інна Цимбалюк натякнула, що повернеться в Україну (фото)

Читать на русском
Автор
648
Інна Цимбалюк жила в Росії та в Франції
Інна Цимбалюк жила в Росії та в Франції. Фото instagram.com/inna.tsymbaliuk

Цимбалюк демонструвала на своїй сторінці розкішне життя за межами України

"Міс Україна Всесвіт-2006" Інна Цимбалюк, яка зберігала мовчанку про війну в Україні, натякнула про повернення на Батьківщину. Акторка, яка родом з Буковини, вийшла заміж за росіянина та довго жила в країні-агресорці, а згодом переїхала до столиці Франції.

Нещодавно на сторінці в Instagram знаменитість показала фото українських краєвидів, підкресливши, що це "місце сили". На світлинах зображена українська хата з традиційними атрибутами.

Хата
Українська хата

"Місця, де шукаю свою істину, силу та натхнення… Відчуваю шкірою навіть тоді, коли неспроможна залишатися амбасадором щастя, краси і доброти…", — підкреслила українка.

Підписників зацікавило, чи не повернулася Цимбалюк до України. Інну запитали, чи ці фото зі столиці України. Знаменитість відповіла, що ці припущення близькі до правди. Дехто написав, що це Буковина.

Хата
Інтер'єр у хаті

Додамо, що Цимбалюк демонструвала на своїй сторінці розкішне життя за межами України.

Інна Цимбалюк
Біля української хати

Нагадаємо, що раніше Інна розповідала про вимушену еміграцію. Але при цьому вона не згадувала про російські злочини в нашій державі.

Інна Цимбалюк наголошувала, що ЗМІ, політики та ті, хто стоять за ними, вміють гарно маніпулювати. Тому варто не вимикати критичне мислення.

Раніше "Телеграф" писав, куди зникли топові українські красуні. Українські моделі Інна Цимбалюк та Олександра Ніколаєнко обходили увагою тему війни.