Відомі фотографи розчулити знімками військових на санчатах (фото)

Читати російською
Автор

Щирість та дитячість кадрів просто зашкалює

Днями українці потужно підтримували українського генерала Валерія Залужного, роблячи дотепні меми та поширюючи влучні та бадьорі пісні про отамана українського війська. А українські фотографи Костянтин та Влада Ліберови показали зворушливі фото українських захисників, які весело проводять час на санчатах у лісі під Синьківкою.

На сторінці в Instagram вони оприлюднили серію кадрів, які зафіксували на Куп’янському напрямку з військовими. Бійці в перерві між обстрілами катаються на дитячих санчатах, які випадково знайшли у лісі, щирість та дитячість кадрів розтоплюють серця.

Хлопці згадали дитинство

"Купʼянський напрямок, ліс під Синьківкою, 500 метрів до переднього краю. Нічого не звичайного, просто розвідники під час бойового завдання знайшли в лісі покинуті дитячі саночки. І в перерві між обстрілами вирішили трохи покататись", — підписали фото.

В лісі на санчатах

Користувачі мережі не приховують, що фотографії дуже піднімають настрій та місцями зворушують до сліз.

Підписникам дуже сподобались бешкетні військові на фото
  • "Ці люди ще не втратили бажання просто дурачитись, при тому, що вони бачили і пережили ! Дякуємо вам за все, наші найкращі воїни!"
  • "Добре, що вони вміють радіти в таких умовах"
  • "Перша думка яка виникла, певно так легше витягнути пораненого бійця"
  • "Наші захисники — це щось нереальне"
  • "Добре,що хлопці бачать щось позитивне серед пекла"
  • "Неймовірно сильні люди!!! Ці посмішки, а який жах навколо"

Раніше "Телеграф" писав, що співачка Jerry Heil оспівала величний козацький рід, якому нема переводу, а також згадала про головнокомандувача ЗСУ. Вона влучно назвала Валерія Залужного "отаманом".