Музикант Шуров розповів, чи потрібно артистам іти на фронт

Читать на русском
Автор
Дмитро Шуров переконаний, що кожен має займатися своєю справою
Дмитро Шуров переконаний, що кожен має займатися своєю справою. Фото instagram.com/dmitry_shurov/

Знаменитість уточнив, що українські артисти є частиною важливого бізнесу

Якщо лідер "Культурного десанту" Коля Серга вважає, що абсолютно усі чоловіки мають проявити свою громадянську позицію під час війни, то інші відомі виконавці дотримуються думки, що артисти мають займатися своєю справою навіть у непрості часи вторгення Росії в Україну. Таку позицію має український продюсер Дмитро Шуров

Він переконаний, що знаменитості не повинні поспішати в гарячі точки, їм мають надавати відстрочку від мобілізації. В інтерв'ю NV Шуров розповів, що артисти – це особлива категорія, тому їх потрібно максимально берегти.

Артист переконаний, що активний музикант матиме продуктивність, виконуючи свою справу. Аніж той, який сидітиме в окопах або на кухні.

Концерт
Артисти допомагають ЗСУ своєю працею

"З менеджерської точки зору, "бронь" мають отримувати ті люди, яких неможливо ніким замінити, звісно, артисти потрапляють під цей критерій. Бо це обличчя. Активно діючий артист, який гастролює та дає благодійні концерти, збирає кошти, аби допомогти тим, хто її потребує. Він дає людям нові сенси та емоційну підтримку та здатний принести набагато більше ефективної користі перемозі, займаючись своєю справою, ніж в окопі чи на кухні", — висловився виконавець.

Шуров уточнив, що українські артисти є бізнесом, вони сплачують податки, підтримуючи свою батьківщину у непрості часи.

Музикант додав, що виконавці несуть не лише смисли, а є частиною важливого бізнесу. Вони своїми руками побудували важливу справу. Держава не витрачає на них своїх ресурсів, а навпаки – діяльність цих людей є ресурсом для перемоги.

Шуров не приховував, що інша сторона медалі – людська, яка є емоційно важкою. Адже перед кожною людиною постає питання вибору.

Раніше "Телеграф" писав, що Віталій Козловський відповів колишньому продюсеру Кондратюку, який заявив, що артист кинув військову службу. Артист не стримував емоцій.