Євгенія Власова жорстко пройшлася по зрадниці Повалій

Читать на русском
Автор
Євгенія Власова розкритикувала путіністів Новина оновлена 31 січня 2024, 07:20
Євгенія Власова розкритикувала путіністів. Фото instagram.com/eygeniavlasova/

Виконавиця наголосила, що переважна більшість артистів, які стали на біг агресора, загубили здоровий глузд

Українська співачка Євгенія Власова висловилася про Таїсію Повалій, яка не лише зрадила Батьківщину та поїхала заробляти криваві рублі, а й цинічно отримала громадянство країни-агресорки в День незалежності України. Повалій самовіддано "служить" Кремлю.

Євгенія Власова не стримувала обурення через проросійські погляди виконавиці знаменитої "Пісні про рушник". Співачка в інтерв'ю Rostyslove Production наголосила, що переважна більшість артистів, які стали на біг агресора, втратили адекватність під впливом щоденної маячні, яку продукує російська пропаганда.

"Почула, що каже Таїсія Повалій… Мені дуже соромно. Я відчуваю іспанський сором. Але у мене таке відчуття, що хтось там стоїть за камерою з погрозами, бо нормальна людина не може таке говорити в здоровому глузді", — висловилася артистка.

Таїсія Повалій
Повалій є громадянкою Росії

Також Власова прокоментувала дії інших російських виконавців, які привласнюють українські пісні, перекладаючи їх російською. Євгенія пригадала показовий випадок, коли дружина прессекретаря Владіміра Путіна Тетяна Навка "взяла собі" для шоу чудові українські пісні "Щедрик", "Ніч яка місячна" і "Тримай" Христини Соловій.

"Це знущання. Це поведінка ненормальних. Вони вже вступили в це – ми всі знаємо, як це називається – практично як два роки. Вони вже там. Я не уявляю, як там в Росії, коли приходять і кажуть: "Ну давайте, нам потрібно, щоб ви підтримували це тло, що Росія "хороша", — підкреслила співачка.

Раніше "Телеграф" писав, хто головні зрадники України. У п'ятірці "лідерів" Ані Лорак і Василь Ломаченко.