Цимбалюк висловився про колег-актрис, яких захейтили через відпочинок під час війни

Читать на русском
Автор
Тарас Цимбалюк відповів "диванним коментаторам"
Тарас Цимбалюк відповів "диванним коментаторам". Фото instagram.com/taras.tsymbaliuk/

Актор вважає, що у такий складний час велике благо, що люди мають змогу заробляти, реалізовуватись, сплачувати податки та організовувати відпочинок для себе та своїх дітей

Під час війни актуальною залишається питання, коли чоловіки обходять закон та спокійно виїжджають за межі України під "соусом" добрих справ. Наприклад, нещодавно чоловік відомої блогерки Тані Пренткович — Андрій Гонковський — був помічений на Мальдівах у компанії коханої.

А український актор Тарас Цимбалюк, торкаючись теми відпочинку під час війни, пройшовся про критиканах, які вважають, що організовувати дозвілля для себе і для рідних під час війни не можна. На сторінці в Instagram знаменитість став на захист колег-актрис, яких розкритикували через те, що вони поїхали з дітьми у відпустку за межі України.

"Прочитав коменти під постами у своїх колег-актрис, котрі поїхали у відпустку з дітьми до теплих країв, і збагнув, що багатьом коментаторам треба, мʼяко кажучи, до психолога. Знаєте, я б ще десь зрозумів, якби писали люди, котрі в прямому сенсі постраждали від війни, чи які, не дай бог, в окупаційних чи прифронтових зонах… Це було б ще якось виправдано, враховуючи, через що проходить їх психіка", — висловився Цимбалюк.

Чоловік іронічно додав, мовляв, зараз відпочивати українкам з дітьми на морі категорично заборонено, бо так постановив "відомий диванний комітет".

Актор також висловив переконання, що навпаки у такий складний час велике благо, що люди мають змогу заробляти, реалізовуватись, сплачувати податки та організовувати відпочинок для себе і своїх дітей. Він додав, що найчастіше критикують ті, у кого занадто багато вільного часу, аби його використовувати у корисних цілях.

Цимбалюк наголосив, що без волонтерства наші військові упринципі не змогли б нас захищати, тому всю свою критику потрібно спрямувати у правильне русло, допомагаючи ЗСУ.

"Тарік, донатьте і робіть збори, бо на передку у нас це все,бува, "розходники на пару днів", — сказав мій знайомий Сергій, котрий на нулі", — уточнив Цимбалюк, наголосивши, що закрив збір.

Тарас додав, що навіть в умовах війни люди мають право намагатися жити повноцінно, бо якщо концентруватися лише на війні, то можна з’їхати з глузду.

Тарас Цимбалюк
Цимбалюк поспілкувався з підписниками про війну і відпочинок

Підписники по-різному відреагували на думки Тараса Цимбалюка. Хтось вважає, що актор має право на таку позицію, бо багато людей лише через власний біль ладні "загризти" будь-кого та через особисті втрати пишуть дуже образливі речі, забуваючи, що треба залишатися людьми. Інші ж коментатори підкреслили, що обурення людей торкається передусім не жінок з дітьми, а чоловіків, які виїжджають до моря дивними шляхами.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Злата Огнєвіч відправилася на відпочинок у Таїланд. Через це знаменитість отримала масу хейту.