EL Кравчук зворушливо згадав батька, який помер на початку повномасштабного вторгнення

Читать на русском
Автор
1294
EL Кравчук втратив рідну людину Новина оновлена 17 січня 2024, 10:20
EL Кравчук втратив рідну людину. Фото instagram.com/el.kravchuk/

Співак вперше відверто розповів про свій біль

Український співак EL Кравчук, який присвятив нову пісню українським біженцям, вперше заговорив про болісну втрату. Батько знаменитості хворів на коронавірус, а згодом його підкосила війна.

В інтерв’ю "СК Лайф" Кравчук уточнив, що його батька не стало ще у квітні 2022 року після того, як окупанти захопили Бородянку. Татові було 80 років і він не витримав стресу.

Селище на Київщині, де він проживав, окупували загарбники. Батько попросив поховати його неподалік від Бородянки. Виконати це прохання було непросто.

EL Кравчук
EL Кравчук з батьками

"Був час такий, що лишень звільнили Бородянку. Усе заміновано, було складно. Але ж мені пішли назустріч люди", — розповів EL Кравчук.

Незважаючи на труднощі бажання батька EL Кравчук все ж виконав завдяки його зв'язкам. Попрощатись з батьком прийшли лише він з мамою.

"Телефонував першим людям країни, з якими знайомий особисто, щоб була можливість поховати батька. Все це було як в жахливому якомусь фільмі. Батько любив спілкування, він військовий викладач. Людина мала друзів, учнів, а ховали ми з мамою вдвох", — резюмував артист.

Раніше "Телеграф" розповідав, куди зникав EL Кравчук, який був популярним у 90-х. Під час повномасштабної війни артист зосередив увагу на українському контенті, а також займається благодійністю.