Співак Олег Кензов виїхав з України? Що відомо про діяльність артиста (фото)

Читать на русском
Автор
1795
Співак Олег Кензов Новина оновлена 11 грудня 2023, 15:50
Співак Олег Кензов. Фото instagram.com/okenzov_official

Артист перебуває за межами України та постійно подорожує

Український співак Олег Кензов, який став відомий завдяки шоу "Х-фактор", на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну продемонстрував проукраїнську позицію. Він займався волонтерською справою, організовував благодійні концерти, а також відкрито висловлювався про війну.

Згодом стало відомо, що артист виїхав за межі України, відтоді виконавець постійно змінює місце перебування. На сторінці в Instagram можна побачити чимало кадрів, зроблених у різних куточках світу.

Підписники цікавляться, як артисту вдалося виїхати під час війни

Коли Кензова запитували, як йому вдалося виїхати за межі України під час війни, артист відповідав, що він виїхав у межах концертної діяльності.

Кензов у Парижі

Подорожуючи різними країнами, чоловік активно займається музикою та випускає нові кліпи переважно російською мовою. Нещодавно артист потішив шанувальників композицією "Я целую твои щеки". У ролику чоловік гарно проводить час на розкішній яхті.

Підписники не стали приховувати свого обурення та прокоментували прем'єру артиста російською.

  • "Чому мені так неприємно дивитися на те, як український мужик зараз кайфує на яхті та розмовляє мовою окупантів?".
  • "Олег, я думаю ти знав, що захвату нова пісня російською мовою не викличе. Відео гарне, але пісня розрахована на російську аудиторію в караоке-барі або на іншій п'яній вечірці".
  • "Після одного коментаря з росії про те, що "Алєжка – красавчєг, ми єго тут слушаєм вавсю" уже варто було б зупинитися. Але гроші, традиційно, важливіші".

Останнім часом Кензов виконує пісні винятково російською. І це викликає обурення у багатьох підписників.

Кензов - "справжній джигіт"

Блогер Богдан Беспалов неодноразово критикував артиста. "Хто і як випускає Олега Кензова знімати розкішні кліпи на яхтах під час повномасштабного вторгнення. Зашкварник, який відпрацьовує проросійську культуру. Хто ці слухачі Кензова?" — дивувався Беспалов.

Хоча Кензов періодично у соцмережах розміщує пости, присвячені війні. Він закликає збирати кошти для військових, а також ділиться інформацією про друга, який нині служить у ЗСУ.

Олег Кензов став упізнаваним артистом після участі у другому сезоні шоу "Х-фактор". Його пісні "По кайфу" та "Ракета-бомба-петарда" стали дуже популярними. Також Олег спробував себе в ролі ведучого четвертого сезону реаліті-шоу "Кохання на виживання" на "Новому каналі".

Кензов з дівчиною

У 2012 році він одружився з Анастасією Полубесовою. У пари народилася донька Евеліна, а вже 2014-го закохані розлучилися.

Кензов довго не нудьгував і 2015-го одружився з Наталією, відомою в Україні як DJ Madonna. Шлюб протривав три роки. Наталія жалілася, що стосунки зі співаком були дуже важкими, адже чоловік її постійно принижував. Сам артист заперечував звинувачення колишньої у свій бік.

"Це неправда. Це абсолютна брехня і я ще не чув жодного разу, щоб колишня якась дружина говорила щось нормальне про чоловіка, який її кинув… Злість. Злість, розумієте … Пішов від неї і не помер", — переконував Олег.

Раніше "Телеграф" писав, що Олег Кензов потрапив до списку найжаданіших холостяків. Мільйони українок мріють про цих чоловіків.