"Обнулимо Росію остаточно": у Зеленського розповіли про диво, яке сталось з Україною

Читать на русском
Автор
9694
Українській військові готуються до Різдва 2022 року
Українській військові готуються до Різдва 2022 року. Фото Пресслужба Верховної Ради

Доки Росія не програє, катастроф буде багато

Уже друге Різдво поспіль Україна святкує у запеклому протистоянні російській навалі. І очікуваного дива, що Росія визнає власну помилку і відступить, не сталось.

Проте з іншого боку сталось інше диво — Україна вистояла та продовжує ефективно протистояти. Про це написав у понеділок, 25 грудня, радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк у Telegram.

"Див не буває. І дива обов’язково трапляються. Світ завжди був сповнений парадоксів. Так от, саме сьогодні, у наше друге "воєнне" Різдво, треба визнати цей парадокс", — зазначив він.

Подоляк зауважує, що з одного боку, дива поки що не сталося, а Росія так і не усвідомила всю свою огидність і кривавість.

"Росія продовжує атакувати, відправляти ракети по цивільних, нарощувати військові виробництва, гнати своїх дітей-м’ясників у м’ясні штурми, фінансувати тероризм і провокувати нестабільність у різних регіонах, щоб відвернути увагу. І доки вона (РФ) не програє, крові, зламаних доль, знищеного міжнародного права, катастроф буде багато", — пише радник керівника ОП.

Проте з іншого боку справжнісіньке диво все ж таки сталось. І полягає воно в тому, що Україна вистояла та продовжує ефективний опір. Наші оборонці частково витіснили РФ з акваторії Чорного моря, показали, що Крим уразливий, тож буде, напевно, звільнений. Україна продовжує стабільно утримувати лінію фронту й контратакує на різних напрямках та має сталу підтримку міжнародної коаліції.

"Перебудовує ЗС на марші й шукає технологічні рішення, що дадуть змогу остаточно обнулити військовий та агресивний потенціал Росії. Саме так і буде у фіналі. Просто вірте в різдвяні дива й робіть усе необхідне для їх… реалізації…" — додав на останок Подоляк.

Раніше "Телеграф" писав, що напередодні Різдва українські військові розповіли про бажання на це свято. Кожен із них хотів би провести цей день у родинному колі, і у кожного з них є лише одна мета — якнайшвидша перемога над окупантами.