Надвеликі втрати: у московських військових шпиталях відмовляються приймати поранених

Читать на русском
Автор
7419
Шпиталь категорично відмовляється приймати нових поранених
Шпиталь категорично відмовляється приймати нових поранених. Фото Facebook

Військовий клінічний шпиталь ім. Н.М. Бурденка – головний та найкращий в росії – забитий пораненими

Російські війська зазнають на фронті настільки великих втрат, що пораненими росіянами переповнені не тільки військові шпиталі у містах, які розташовані не дуже далеко від театру бойових дій, але й столичні. Зокрема в москві головний військовий клінічний шпиталь ім. Н.М. Бурденка переповнений та відмовляється приймати нових поранених.

Про це повідомили партизани кримського руху спротиву "Атеш". За їхніми даними, у шпиталі пацієнтів вже розміщують у коридорах, під палату переробили шпитальну їдальню.

Також шпиталь категорично відмовляється приймати нових поранених – для них просто немає місця. Для росіян ситуація погіршується тим, що військовий клінічний шпиталь ім. Н.М. Бурденка – найкращий у росії військовий медичний заклад; туди відправляють або найважчі випадки, або ж важливих персон з-поміж поранених.

"За останніми даними, поранених продовжують доставляти до госпіталю поїздами. Обсяг перевезень настільки великий, що при вивантаженні носилки з постраждалими заповнюють весь перон, створюючи страшне видовище", – додали представники партизан.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в ISW розповіли, чому росіяни так активізувалися на фронті.

У районі Авдіївки тривають запеклі бої. Майже половина від загальної кількості бойових зіткнень за останню добу сталася саме на цьому напрямі. Попри активність ворога, воїни ЗСУ стійко тримають оборону.