"Лізуть з усіх боків": окупанти відкрили четвертий напрямок наступу на Авдіївку

Читать на русском
Автор
ЗСУ готові відбивати удар ворога
ЗСУ готові відбивати удар ворога. Фото Генеральний штаб ЗСУ

росіяни продовжують штурмувати Авдіївку, додалася загроза з боку Донецька

Ворог відкрив четвертий напрямок наступу, ситуація в Авдіївці ускладнюється. Окупанти активно атакують населений пункт касетними боєприпасами, бомбардують КАБ та авіацією.

Війська рф направляють військову техніку в промислову зону. Про це розповів голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі телемарафону.

"На "промку" (промислова зона ― ред.) полізли, намагаються певні штурмові дії проводити з боку Донецька через Спартак", — сказав Барабаш.

Третя хвиля атак суттєво відрізняється від попередніх. Якщо раніше російські війська йшли єдиною колоною, то тепер поділяються на три.

"Раніше вони йшли колонами. У першій хвилі вони взагалі йшли, як на парад, то в другій хвилі вони ці колони розділили й вже щонайменше з трьох напрямків намагалися йти колонами. А зараз вони відкрили ще четвертий напрямок – з боку Донецька, зі Спартака та плюс додали промку", ― розповів Барабаш.

Окупанти продовжують атакувати Авдіївку з усіх боків та відкрили новий напрямок
Ситуація в Авдіївці 24 листопада 2023 року

Глава Авдіївської міської військової адміністрації підкреслив, що в окупантів поки немає можливості використовувати велику кількість техніки. Вся справа у несприятливих погодних умовах, за яких ускладнюється застосування важкого озброєння. Але, як і раніше, вони продовжують кидати піхоту і "лізуть з усіх боків".

Раніше "Телеграф" повідомляв, що президент України Володимир Зеленський назвав найважчі для ЗСУ напрями.