У Херсоні вибухи після тривоги: зникло світло, є жертва (оновлено)

Читать на русском
Автор
5880
Чим саме ворог бив по Херсону, поки невідомо
Чим саме ворог бив по Херсону, поки невідомо. Фото Ілюстративне фото

У місті скаче напруга після масованої атаки

Окупанти обстрілюють центр Херсона протягом кількох годин. Вибухи продовжували звучати навіть після відбою тривоги, відомо про трьох постраждалих та одну загиблу.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали. У деяких районах міста пропало світло, повідомляють про пожежу.

Вибухи пролунали близько 18:00 під час повітряної тривоги, а о 19:07 на сполох скасували. Незважаючи на це, близько 19:30 місто знову потрапило під масований російський обстріл. Через атаку в частині міста пропало світло, відомо мінімум від трьох постраждалих, серед яких 15-річна дівчина та її 52-річна родичка. Постраждалих доправили до лікарні.

UPD 22:00. Ворог бив по житлових кварталах Центрального та Дніпровського районів Херсона, пошкоджено будинки, авто, АЗС та мийку, у власній квартирі загинула 75-річна жінка, постраждало вісім людей, серед яких 15-річна дитина, – повідомляє голова ОВА Олександр Прокудін.

Повідомляють, що після обстрілу в місті продовжує скакати напруга, є проблеми зі світлом у Дніпровському районі. Місцевим радять вимкнути всі електроприлади, інакше вони можуть згоріти.

Раніше "Телеграф" розповідав про те, що росіяни вдарили по багатоповерхівці в Донецькій області. Загинуло четверо людей, рятувальні роботи тривали кілька днів.