"Без маніпуляцій": що генерал Хоренко сказав про перемогу України незадовго до звільнення

Читать на русском
Автор
4480
Колишній командувач Сил спецоперацій ЗСУ генерал Віктор Хоренко
Колишній командувач Сил спецоперацій ЗСУ генерал Віктор Хоренко. Фото youtube.com

На полі бою краще полювати, а не бути жертвою

Перемога не буде даватись Україні легко. Кожен сантиметр землі на нулі вигризається і це тяжка праця.

Коли кожен це зрозуміє і припинить маніпулювати, то Україна зможе здобути верх у цій війні. Про це в інтерв'ю незадовго до свого звільнення сказав уже колишній командувач Сил спецоперацій ЗСУ генерал Віктор Хоренко.

Генерал Хоренко зазначив, що все легко даватися не буде і всі мають розуміти наскільки це важка праця.

"Кожен сантиметр на нулі вигризається. І, поки кожна сім'я в Україні не усвідомить це, буде важко.

Коли люди це зрозуміють і не будуть маніпулювати деякими речами, то так ми зможемо здобути бажану перемогу", — сказав екскомандувач ССО.

Він наголосив, що без цього всі ці процеси, як і час, будуть затягуватись. Проте українські Сили оборони готові працювати і готові роботи все, що потрібно, аби повернути наші землі.

На думку генерала, краще прийти і відстоювати напрямок своєї діяльності зараз. Адже, як він сказав: "… чим раніше ти почнеш готуватись, тим більше у тебе буде можливостей і виконати завдання і залишитись живим. І на полі бою краще полювати, а не бути жертвою".

Колишній керівник ССО також зауважив, що вважає важливою комунікацію з бійцями саме безпосередньо на лінії фронту, тому часто приїжджав туди. У деяких операціях рішення доводилось приймати за лічені секунди. І це були рішення, які впливали на десятки життів людей.

Нагадаємо, як раніше писав "Телеграф", у п'ятницю, 3 листопада, президент Володимир Зеленський раптово звільнив командувача Сил спеціальних операцій Віктора Хоренка. Як з'ясувалося, подання на звільнення Хоренка главі держави представив міністр оборони Рустем Умєров.