Росіяни випустили ракети по Дніпропетровщині: подробиці

Читать на русском
Автор
1850
Оккупанті атакували Дніпропетровщину
Оккупанті атакували Дніпропетровщину. Фото Відкриті джерела

Відомо про одну збиту ракету

У низці областей України оголошено сигнал повітряної тривоги. Наразі існує загроза обстрілу з боку російських окупантів.

Моніторингові Telegram-канали повідомляють, що на території Дніпропетровської області пролунали вибухи. Ворог здійснює комбіновану атаку керованими та балістичними ракетами.

У Повітряних силах України попереджають, що ракетна небезпека зараз є у всіх областях, де є тривога. Усіх просять перебувати у укриттях до відповідного розпорядження.

О 16:05 у пабліках повідомили про нові вибухи на території Дніпропетровщини. Нині повітряних цілей немає. За попередньою інформацією, російські загарбники могли застосувати по області КАР Х-59.

О 16:22 областями розпочався відбій повітряної тривоги. У тому числі відбій був і на Дніпропетровщині. Наразі невідомо, чи були прильоти, чи є постраждалі.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі написав, що у Криворізькому районі воїни підрозділу ПВК "Схід" знищили ворожу ракету.

"Відмінна робота. Дякую за захист", — сказав він.

Нагадаємо, раніше "Телеграф", посилаючись на власні джерела, повідомляв про те, що 4 листопада російські окупанти атакували прифронтове село, де українських військовослужбовців зібрали в одному місці для нагородження на честь Дня артилерії.