"Ми помстимося!": Окупанти вбили на Херсонщині 13-річного хлопчика

Читать на русском
Автор
Наслідки чергового обстрілу на Херсонщині
Наслідки чергового обстрілу на Херсонщині. Фото Херсонська обласна прокуратура

Поранено ще двох чоловіків

Лише минулої доби російські окупанти атакували Херсонщину за допомогою авіації вісім разів. Ворог випустив 35 керованих бомб по мирному населенню правобережжя.

Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін. Про наслідки чергового обстрілу урядовець написав у Telegram.

Глава регіону повідомив, що внаслідок обстрілу загинув 13-річний хлопчик. Він отримав важкі поранення несумісні із життям. Медикам довелося лише констатувати смерть підлітка.

"У черговий раз звертаюся до батьків. Евакуюйте дітей! Подбайте про їхню безпеку! ", — акцентував Олександр Прокудін. "Ми помстимемося за смерть дитини!", — додав він.

Також, згідно з оприлюдненими даними, разом із загиблою дитиною травми отримали ще двоє чоловіків. У 43-річного – наскрізне поранення плеча, у 35-річного – ушкодження ока та осколкові поранення обличчя.

Раніше "Телеграф" повідомив, що на Херсонщині оголосили примусову евакуацію сімей з дітьми з 23 населених пунктів. Їх планують доставити у безпечніші регіони та надати житло.