ЗСУ героїчно відбивають атаки на трьох напрямках: де намагається штурмувати ворог (карта)

Читать на русском
Автор
Українські військові відбивають десятки атак ворога щодня
Українські військові відбивають десятки атак ворога щодня. Фото Генеральний штаб ЗСУ

При цьому наші захисники встигають завдавати ударів по позиціях окупантів та закріплюватись на зайнятих рубежах.

Українські військові продовжують протистояти російським окупантам на Бахмутському напрямі. Минулої доби, 25 жовтня, наші захисники відбили там 10 ворожих атак.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ. Там уточнили, що ворог атакував у районах Богданівки, Іванівського, Кліщіївки та Андріївки Донецької області.

За даними військових, українська армія не лише обороняється, а й проводить штурмові дії. Зокрема, наші військові атакували позиції ворога на південь від Бахмута.

"Українські захисники завдають ворогові втрат у живій силі та техніці, закріплюються на досягнутих рубежах", — йдеться в повідомленні.

Ситуація на Бахмутському напрямі

У зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку ворог все ще намагається оточити Авдіївку. Там противник застосовує авіацію, але українська армія стійко тримає оборону та завдає ворогові значних втрат.

Безуспішними були наступальні дії противника в районах Степового, Тоненького та Сєвєрного Донецької області. Там за добу було відбито 15 атак ворога.

Ситуація в районі Авдіївки

На Мар’їнському напрямі також намагався атакувати у районі Мар’їнки та Новомихайлівки Донецької області. Там вдалося відбити 20 атак ворога.

Ситуація на Мар’їнському напрямі

З прогнозами експертів щодо подальшої ситуації на фронті можна ознайомитись у матеріалі "Телеграфа": Українці зрозуміли, що війна — це надовго: три сценарії на осінь-зиму.

Раніше "Телеграф" писав про те, що, незважаючи на незначну кількість звільнених територій, українські контрнаступальні дії у 2023 році мали дуже великий успіх.