Для евакуації поранених та підвезення БК: волонтери передали військовим чергову партію пікапів

Читать на русском
Автор
18656
Волонтери передали військовим чергову партію пікапів Новина оновлена 31 жовтня 2023, 08:14
Волонтери передали військовим чергову партію пікапів

Українські захисники отримали ще чотири спеціалізовані авто від Вадима Столара та його команди

Військові, які сьогодні захищають Україну від російської агресії, отримали ще чотири спеціалізовані авто від Вадима Столара та його команди. Інформацію про це передають Новини.LIVE.

Вадим Столар називає головним завданням допомогу фронту задля наближення Перемоги

"Своїм пріоритетом ми бачимо допомогу військовим, зокрема, спрямовану на збереження здоров’я та життів бійців і полегшення для них виконання бойових завдань. Тому від початку масштабного вторгнення ми постійно надаємо захисникам те, чого вони найбільше потребують: від сезонного екіпірування – до БПЛА, антидронових систем та автомобілів. Цього разу вже вчергове передали військовослужбовцям пікапи, – зазначив Вадим Столар. – Ми розуміємо, що успіхи наших сил на фронті – запорука якнайшвидшої Перемоги України і наближення миру. Тож продовжуватимемо системно допомагати військовим".

У команді Вадима Столара розповіли, кому передали авто цього разу

Як йдеться у повідомленні Фонду, три передані автомобілі будуть виділені батальйону "Свобода" 4-ї оперативної бригади 3018-ї частини Нацгвардії. Додатково один автомобіль буде закріплено за спеціалізованим підрозділом "Фоксіс" Міністерства оборони України.

"Пікапи мають високий попит на передовій через їхню місткість, маневровість і здатність проходити бездоріжжя. Як наслідок, вони залишаються ключовим транспортом для наших військовослужбовців. Зі свого боку ми прагнемо задовольнити цей попит у міру наших сил", – наголосила волонтерка з команди Вадима Столара Наталія Приходько.

Військові наголошують на важливості регулярного отримання автівок від Вадима Столара та його БФ

"Конструктивні особливості пікапів дозволяють швидко підвезти на передову підкріплення та боєприпаси у найскладніших умовах. Не менш ефективними є ці автомобілі й під час евакуації поранених. Ми вдячні Фонду Вадима Столара та всім волонтерам за їхню своєчасну допомогу та підтримку, які наближають нашу Перемогу!" – підкреслив військовослужбовець Андрій Задорожній.

"Висловлюємо подяку Фонду Вадима Столара та самовідданим волонтерам, які невтомно підтримують наші Збройні сили, вносячи свій внесок у наш шлях до Перемоги! Це дійсно важливо, адже на передовій тривають напружені бої. Ваша своєчасна та регулярна підтримка дозволяє нам ефективніше протистояти ворогу, а наприкінці всього – визволення України від російських загарбників", – зазначив воїн третього батальйону 4-ї бригади Олександр.

Загалом, з початку повномасштабного російського вторгнення в Україну, українські військові отримали від Фонду Вадима Столара понад 40 000 одиниць військового спорядження, інструментів та екіпірування, понад 550 одиниць високотехнологічного обладнання, включно з безпілотниками та антидрон-системами, а також 55 одиниць спеціальної автомобільної техніки, зокрема позашляховики та моторні човни.