"Калібрів" більше, "Кинжалів" менше: у Буданова розповіли, наскільки масовими будуть російські обстріли взимку

Читать на русском
Автор
3918
Ракета
Ракета

Україна веде підготовку до нових ударів

Російські окупанти продовжують поповнювати запаси своїх ракет, проте вже не зможуть влаштувати такі самі масові обстріли, як це було на початку повномасштабного вторгнення.

Як розповів представник Головного управління розвідки Андрій Юсов в ефірі єдиного марафону новин, роботи з виробництва нових ракет у росіян йдуть, але не такими темпами, щоб сформувати запас, який вони мали до початку вторгнення.

"Але загалом якась певна кількість ракет виробляється загарбниками. "Калібрів" більше, "Кинжалів" менше, але виробляють", — сказав Юсов.

При цьому він зазначив, що Україна знаходиться на порозі опалювального сезону, а тому варто бути готовими до того, що масовані ракетні удари знову відновлять, оскільки країна-терорист нікуди не поділася.

Однак він наголосив, що росія зараз не може дозволити собі здійснювати запуски по 100 ракет за раз, як це було на початку 2022 року.

"Зараз давно цього не спостерігається. Водночас те, що ми промовляємо, що ризики залишаються, це означає, що країна готується", — наголосив Юсов.

Як повідомлялося раніше, полковник запасу Роман Світан розповів, що якщо метою росіян є вплинути на теплогенерацію в Україні, то зараз витрачати ракети для них немає жодного сенсу.