У кількох областях України пролунали вибухи: що відомо на даний момент

Читать на русском
Автор
1872
Ілюстрація
Ілюстрація. Фото Колаж "Телеграфу"

Зафіксовано пуски "Іскандерів" із Джанкоя

Вранці у вівторок, 24 жовтня, у Запоріжжі та у місті Кривий Ріг Дніпропетровської області пролунали вибухи. Існує загроза застосування балістичної зброї з боку російських окупантів.

У деяких Telegram-каналах пишуть, що ворог запустив із Джанкоя "Іскандери". У зв’язку з цим усіх просять перебувати в укриттях до відповідного розпорядження.

Тим часом у Повітряних силах повідомляють, що східна та південна частини України зараз перебувають під загрозою обстрілу.

"Схід – загроза застосування балістичного озброєння! Запоріжжя, Дніпро – перебуваєте в укриттях! Південь (Херсонська, Миколаївська, Кіровоградська) – загроза застосування авіаційного озброєння! Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги", – зазначили у ПС ЗСУ.

09:20 У Повітряних силах повідомили про відбій загрози областям, крім Донецької області.

"Спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному та південно-східному напрямках! Загроза застосування авіаційного озброєння!", — йдеться у повідомленні.

09:03 Повітряна мета зафіксована у бік Запоріжжя.

9:00 Ракета чи фальш-мета у напрямку Дніпровщини, Кривий Ріг.

8:59 У Криворізькому районі пролунали вибухи.

08:58 Ракету зафіксовано над Кіровоградською областю у напрямку Черкаської.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, що в ніч проти 21 жовтня російські окупанти здійснили масовану атаку по Україні. Під ударом опинилися Миколаїв та Кривий Ріг.