Він найважчий: Зеленський назвав етап війни, на якому зараз перебуває Україна

Читать на русском
Автор
1127
ЗСУ
ЗСУ. Фото Генштаб ЗСУ

Українські військові продовжують вести контрнаступ

Президент України Володимир Зеленський під час візиту до Румунії прокоментував перебіг війни в Україні. На його думку, ми знаходимося "на останній стадії".

Про це він розповів в інтерв’ю Digi24. При цьому Зеленський наголосив, що, ймовірно, ніхто зараз не може назвати точну дату закінчення війни.

"Це остання частина війни. Це не її середина. Перший період — захоплення, потім зупинка наступу (військ рф — Ред.) і перехоплення ініціативи. Я думаю, що ми в останній частині. У нас багато побоювань, засобів, зброї, але ми в останній частині, найважчій", — сказав Зеленський.

Також глава держави додав, що зараз українські військові продовжують вести контрнаступ для звільнення тимчасово окупованих територій країни.

"Я знаю, що ми йдемо в контрнаступ, що росія піде з наших територій. Мені здається, я знаю, коли, але я теж не можу вам цього сказати", — сказав президент

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що Зеленський прибув до Бельгії, де проходить новий "Рамштайн", а також засідання Ради Україна-НАТО.