Пруть колонами: рф пішла в атаку на сході України, ЗСУ відбиваються (відео)

Читать на русском
Автор
7848
ЗСУ
ЗСУ. Фото Генштаб ЗСУ

Окупанти вкотре сконцентрували ударний кулак

Поки погляди світу прикуті до нападу ХАМАС на Ізраїль в Україні загострилася ситуація на фронті. Судячи з численних повідомлень, росіяни пішли в наступ.

Так, за даними популярної моніторингової спільноти DeepState, окупанти вкотре сконцентрували ударний кулак і намагаються пробити оборону українських захисників, зокрема, в районі населених пунктів Водяне та Красногорівка.

"Українські військові цілий день ведуть бої, стримуючи ворога. З самого ранку рф застосовує артилерію авіацію та ракети по селах та самій Авдіївці. Далі були використані піхота під прикриттям техніки, які йдуть не однією колоною. На перших кадрах показана одна з таких в районі Водяного", — Кажуть автори поста.

На опублікованих відео видно великі колони бронетехніки росіян у супроводі піхоти. Щоправда, тут же з’являються і відео, коли ці колони блискуче "розбирають" вже ЗСУ. Та й самі росіяни встигають "мінусуватися", наприклад, на одному з відеороликів можна побачити, як ворожий танк падає з урвища в річку і тоне.

"Штурм великою кількістю особового складу з числа м'яса, які ведуть штрум в стилі своїх предків з совка, атакуючи великою групою по полю. Вогневе ураження наносилося з боку українських бійців миттєво", — йдеться у пості.

Проте відзначають автори, зараз точаться дуже важкі бої. Генштаб ЗСУ поки що ніяк не коментував "загострення".

Як і де це відбувається ви можете побачити на відео нижче:

upd: У вечірньому зведенні Генштабу йдеться, що противник силами до трьох батальйонів за підтримки танків та бронетехніки намагався наступати на низку населених пунктів у цьому районі, проте ЗСУ змогли відбити атаку.

"Наші захисники відбили всі атаки ворога і не допустили втрат рубежів та позицій", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що ЗСУ просунулися на півдні України, а нові успіхи вже видно на карті.