"Танк у гараж, на дах — кулемет": мережа обговорює слова Данілова про зброю для українців

Читать на русском
Автор
1909
Олексій Данілов
Олексій Данілов. Фото Колаж "Телеграфу"

Думки користувачів мережі розділилися

Кожен українець повинен мати вдома зброю, оскільки росія як сусід нікуди не подінеться і від кордонів її не відсунути. Це спосіб убезпечити себе та бути більш захищеним.

Таку думку висловив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в інтерв’ю Наталі Мосейчук. Він вважає, кожен має бути готовий захищати себе.

"Ми ж росію нікуди не відсунемо від своїх кордонів і тому є розуміння, що постійно маємо бути готовими до будь-яких процесів. Кожен повинен мати вдома кулемет, щоб захищати. Коли у вас є зброя, у вас зовсім інші відчуття", — сказав він.

Данилов також наголосив, що, природно, у такому разі мають бути певні правила і зі зброєю слід звертатися обережно. На його думку, коли людина має вдома зброю, вона може почуватися захищеною.

Як відреагували у мережі

Думки українців щодо цього висловлювання Данилова розділилися. Дехто вважає, що ідея зі зброєю вдома хороша. А частина користувачів заявила, що не хоче йти в постійній країні. Зокрема, на просторах мережі можна зустріти такі коментарі:

  • "А у народу запитали? Може ми хочемо спокійно жити, а не кожен день бояться що цей сусід шизофренік опеньків нападе і триматиме зброї вдома";
  • "Ну легалізувати зброю треба, тут однозначно"
  • "Все правильно говорить";
  • "Щоб на вулицях бандитські розбірки були?"
  • "У кожен дім Джавелін".

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розбирався в тому, як змінився ринок зброї в Україні під час повномасштабної війни, а також про те, як зараз він функціонує.