У центрі Черкас уламок ракети впав на готель: в ньому були десятки людей (фото) - оновлено

Читать на русском
Автор
9101
Наслідки удару по Черкасам Новина оновлена 21 вересня 2023, 08:05
Наслідки удару по Черкасам. Фото Telegram/Ігор Табурець

Внаслідок удару постраждали щонайменше п’ять осіб

Внаслідок масованого удару по Україні рано-вранці 21 вересня є руйнування в Черкасах. Там внаслідок падіння уламків постраждали будівлі у центральній частині міста. Попередньо, один з них впав на готель.

Про це повідомив голова Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець. За його інформацією, ушкодження отримав об’єкт соціальної інфраструктури.

"Внаслідок роботи ППО маємо падіння уламків у центральній частині міста. Зокрема, постраждав об’єкт соціальної інфраструктури.

Наразі п’ятеро постраждалих. Під завалами залишається щонайменше одна людина. Триває рятувальна операція", — уточнив глава регіону.

Пізніше Табурець повідомив, що в будівлі готелю могло перебувати до 23 осіб.

"Адміністраторка будівлі наразі теж в лікарні, під завалами можуть перебувати ще кілька осіб", — сказав очільник Черкаської ОВА.

Також він показав фотографії із місця подій. На опублікованих кадрах видно руйнування та знищені автомобілі.

Пізніше у МВС повідомили, що у Черкасах внаслідок ракетного удару зруйновано будівлю готелю.

"В результаті виникла пожежа, а також займання торгових павільйонів на ринку. Постраждали 7 людей і 10 людей евакуйовано. З-під завалів врятовано 1 людину. Усі служби на місці", — йдеться у повідомленні.

Зазначимо, що внаслідок удару 21 вересня руйнування є у низці областей. У деяких регіонах після прильотів та падіння уламків ракет зникло електропостачання. Також є інформація про затримку руху поїздів.

Раніше "Телеграф" писав про те, що у Києві падіння уламків ракет зафіксовано у кількох районах. Є постраждалі. Також шість прильотів нарахували у Харкові.