Звільнено ще одне село під Бахмутом? Добровольці з Білорусі показали відео (оновлено)

Читать на русском
Автор
7189
Звільнено ще одне село під Бахмутом? Добровольці з Білорусі показали відео (оновлено)

Подробиці воїни пообіцяли повідомити пізніше

Білоруські бійці-добровольці з Полку Калиновського, які воюють у складі ЗСУ, повідомили про звільнення населеного пункту Кліщіївка. Це передмістя Бахмута.

У пресслужбі бойового підрозділу підкріпили свої слова відео, на якому, як стверджується, зафільмовані бойові медики полку, що заходять до населеного пункту. Зазначається, що у звільненні селища брали участь декілька підрозділів.

"У тому числі, зусиллями бійців батальйону "Волат" та батальйону "Літвін" Калиновського полку, а також полкового БПЛА ім. Микити Кривцова!" — йдеться у повідомленні.

Оновлено. Полк Кастуся Калиновського без пояснень видалив свій пост з Telegram-каналу про звільнення Кліщіївки. Офіційної інформації від Генштабу щодо ситуації на цьому напрямку не надходило.

Подробиці воїни пообіцяли повідомити згодом.

Варто зазначити, що у Міноборони 14 вересня офіційно підтвердили визволення і сусіднього від Кліщіївки населеного пункту під назвою Андріївка.

Раніше ми писали про те, що ЗСУ досягають успіхів на кількох ділянках фронту, а в Запорізькій області росіяни зазнають значних втрат.

Також ми повідомляли про те, що під час контрнаступу ЗСУ Україна влаштувала окупантам справжню "прожарку". Вересень 2023 року може виявитися багатим на рекорди зі знищеної ворожої техніки.