У бухті Севастополя дим, Кримський міст закрито: подробиці та відео (оновлено)

Читать на русском
Автор
9856
У бухті Севастополя дим, Кримський міст закрито: подробиці та відео (оновлено)

Окупанти знову говорять про "навчання"

У тимчасово окупованому Криму знову відбуваються "вогненебезпечні інциденти". Так званий Керченський міст закрито для проїзду, а з бухти до Севастополя видніється дим.

Про це повідомляють інтернет-паблік.

Так, за даними популярного українського блогера Сергія Стерненка, у бухті тимчасово окупованого міста Севастополь видно задимлення. Стовпи диму піднімаються високо в небо, і їх можна побачити за кілька кілометрів від місця подій.

При цьому так званий "голова" Севастополя Михайло развожаєв стверджує, що флот рф проводить навчання в районі Севастопольської бухти і нібито саме з цим пов’язане задимлення.

"Флот проводить тренування розрахунків РХБЗ. Так, запах неприємний, але це абсолютно безпечно", — стверджує розвожаєв.

У цей же час Кримський міст виявився закритим для проїзду з невідомих причин.

Оновлено: пізніше місцеві пабліки почали повідомляти про низку вибухів. Так, наприклад, "хлопкі" чули на Старокримському полігоні та в Джанкої.

"З Джанкоя повідомляють про потужний вибух об 11:37 з боку Червоногвардійського", — пише Telegram-канал "Кримський вітер".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що за серпень Кримський міст уже не вперше закривається для проїзду. Так, наприклад, на початку місяця його перекривали одночасно з "хлопкамі" у районі Гвардійського.

Також ми повідомляли про те, що у Генічеську та Чонгарі знову пролунали вибухи. ЗСУ завдали удару по мостах.