Є затримки руху через ворожі атаки: які потяги "Укрзалізниці" запізнюються (оновлено)

Читать на русском
Автор
1189
Кілька потягів мають прибути до кінцевих пунктів призначення із значною затримкою
Кілька потягів мають прибути до кінцевих пунктів призначення із значною затримкою. Фото Колаж "Телеграфу"

Ворожі обстріли вплинули на логістику всередині країни

В Україні тимчасово змінять кілька маршрутів потягів, що рухаються у львівському напрямку, котрі повинні були проїжджати через Шепетівку Хмельницької області. Головна причина – наслідки ворожих обстрілів, через які по Україні 19 липня тричі оголошували масштабні повітряні тривоги.

Оновлені дані повідомляє пресслужба "Укрзалізниці". Як відомо, зміни мають торкнутися поїздів 87 "Запоріжжя — Ковель" та 31 "Запоріжжя — Перемишль".

UPD від 8:21. Рух поїздів через Шепетівку було відновлено. Із запізненням має прибути лише поїзд 87 "Запоріжжя — Ковель" — попередньо на дві години пізніше. Усі інші поїзди рухаються згідно з розкладом.

За наявною інформацією, через відмінності у маршрутів обидва потяги прибудуть до кінцевих точок призначення із певним запізненням. Так, ковельський затримається на понад 5 годин, а перемишльський — на майже дві.

"Просимо поставитися з розумінням, приймаємо оперативні рішення задля вашої безпеки. Слідкуйте за оновленнями, залізниця продовжує рух", — підкреслили залізничники.

Нагадаємо, що під час другої масштабної тривоги звуки вибухів чули, зокрема, жителі Київщини. Початково небезпека полягала у застосуванні ворогом дронів-камікадзе типу Shahed.

Початкова ж тривога в основному торкнулася південних регіонів. Зокрема, цієї ночі під серйозним обстрілом були Одеса та область.