"Листівка підтримки": українцям пропонують підтримати родини загиблих Героїв

Читать на русском
Автор
Дана Ярова
Дана Ярова

На касах магазинів Києва вже з'явились скриньки

Громадська організація "Мрія дітей України" для підтримки родин загиблих захисників, військовополонених і зниклих безвісти започаткувала проєкт "Листівка підтримки".

"Щодня ми надсилаємо гуманітарну допомогу і вкладаємо в пакунки листівки з теплими словами і побажаннями від небайдужих українців. Ці листівки "полетять" разом із нашими посилкам у родини, які найбільш потребують підтримки у вигляді щирих слів, малюночку від дитини тощо", — розповідає голова ГО "Мрія дітей України" Дана Ярова.

Ініціативу підтримала мережа дитячих магазинів Антошка. На касах магазинів Києва вже з'явились Листівки і скриньки для них.

"Дуже щемливо, коли такі листівки підписують діти. А що мене найбільше вразило, це підлітки, які також цікавились та долучились до проєкту" — каже Ярова.

Психологічна підтримка, розуміння, що вони не наодинці зі своєю бідою родинам загиблих захисників потрібні не менше, ніж будь-яка інша допомога. Чим більше представників відповідального бізнесу та небайдужих громадян долучаться до проєкту, тим потужніший сигнал отримають родини героїв: "Ми одна українська родина".